Εκδηλώσεις του Τ.Λ.Π.Μ. του ΤΕΙ Ηπείρου

Moderators: Stelios Lambropoulos, theocharis

Stelios Lambropoulos
Posts: 218
Joined: Mon Aug 20, 2007 10:02 pm

Εκδηλώσεις του Τ.Λ.Π.Μ. του ΤΕΙ Ηπείρου

Postby Stelios Lambropoulos » Fri May 28, 2004 10:24 am

Tο Τμήμα Λαϊκής και Παραδοσιακής Μουσικής του ΤΕΙ Ηπείρου (ΤΛΠΜ) οργανώνει από τις 30 Μαΐου μέχρι τις 6 Ιουνίου τις παρακάτω εκδηλώσεις:

Α. ΕΒΔΟΜΑΔΑ «ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΠΥΛΩΝ» (1-5 Ιουνίου)
Το ΤΛΠΜ ανοίγει τις πόρτες του και το εκπαιδευτικό και διοικητικό προσωπικό του Τμήματος απαντά σε ερωτήσεις των ενδιαφερομένων.

Β. ΗΜΕΡΙΔΑ «ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΠΥΛΩΝ»
Στις 5 Ιουνίου, με ώρα έναρξης την 9η πρωϊνή, Ημερίδα με θέμα Η προφορική μουσική παράδοση στην εκπαίδευση, που θα λάβει χώρα στο κεντρικό κτήριο του ΤΛΠΜ. Δείτε το πρόγραμμα της ημερίδας.

Γ. ΑΡΤΑΙΩΝ ΠΟΛΙΣ – ΑΡΤΑΙΝΟΝ ΜΕΛΟΣ
Πρόκειται για μια εβδομάδα με παραστάσεις που θα αρτύσουν τις γειτονιές και την καθημερινότητά μας, σαν τα μπαχάρια που νοστιμίζουν τις γεύσεις μας. Κάθε βραδιά είναι αφιερωμένη σε μια διακεκριμένη θεματική, την οποία έγινε προσπάθεια να συναρτήσουμε με τον χώρο στον οποίο φιλοξενείται.Δείτε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων.

Δ. ΕΚΘΕΣΗ ΛΑΪΚΩΝ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ & ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ
Η έκθεση έχει μουσειοπαιδαγωγικό χαρακτήρα, και προβάλλει την δραστηριότητα του Εργαστηρίου Κατασκευής και Συντήρησης λαϊκών οργάνων του ΤΛΠΜ. Διαβάστε περισσότερα.

Ε. ΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΛΑΪΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ
Πρόκειται για σεμινάριο που απευθύνεται αποκλειστικά στους φοιτητές του ΤΛΠΜ που είναι εγγεγραμμένοι στο σχετικό εργαστήριο.Διαβάστε περισσότερα.

Το κεντρικό κτήριο του ΤΛΠΜ βρίσκεται στην συμβολή των οδών Γ. Μάτσου και Κ. Αιτωλού, Άρτα. Για περισσότερες πληροφορίες, απευθυνθείτε στο τηλ. 2681021235, από τις 8.00 ως τις 20.00.

Return to “Παρουσιάσεις”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 22 guests