25 Χρόνια από τον θάνατο του Βασίλη Τσιτσάνη

Εδώ εμφανίζονται οι ανακοινώσεις της σύνταξης

Moderators: Stelios Lambropoulos, theocharis

Stelios Lambropoulos
Posts: 218
Joined: Mon Aug 20, 2007 10:02 pm

25 Χρόνια από τον θάνατο του Βασίλη Τσιτσάνη

Postby Stelios Lambropoulos » Thu Jan 15, 2009 1:35 am

Στις 18 Ιανουαρίου 2009 συμπληρώνονται 25 χρόνια από τον θάνατο του ΒασίληΤσιτσάνη.

Ο Στέλιος Καραγιώργος, υπεύθυνος του Κέντρου Έρευνας «Β. Τσιτσάνης» μιλώντας στον Κώστα Καραποστόλη της e-enimerosi.gr (καθημερινή εφημερίδα του νομού Τρικάλων) μας ενημερώνει πως:

"Έχουνε προγραμματιστεί πολλές εκδηλώσεις με ποικίλο περιεχόμενο τόσο στην πόλη μας και την υπόλοιπη Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Η απαρχή των εκδηλώσεων θα είναι τα εγκαίνια της έκθεσης ντοκουμέντων που επιμελείται ο γνωστός ερευνητής Κώστας Χατζηδουλής για τη ζωή και το έργο του Β. Τσιτσάνη και θα γίνουν στις 18 Ιανουαρίου στο Μύλο Ματσόπουλου. Στη συνέχεια είναι προγραμματισμένες δυο συναυλίες της ορχήστρας «Β. Τσιτσάνης» στην όπερα του Καίρου και την όπερα της Αλεξάνδρειας στην Αίγυπτο. Ακολουθούν δυο συναυλίες αφιερώματα που θα γίνουν κατά τη διάρκεια της έκθεσης στα Τρίκαλα, ενώ σύντομα θα ανακοινωθούν και οι υπόλοιπες εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους"

Στην ίδια συνέντευξη μπορείτε να διαβάσετε μερικά πράγματα για το Κέντρο Έρευνας "Βασίλης Τσιτσάνης για το οποίο μπορείτε να ενημερωθείτε και ηλεκτρονικά από την διεύθυνση [url]tsitsanis.gr[/url]
Τα παιδιά του, Βικτωρία και Κώστας, και οι εγγονές του, Ζωή και Αννα, στις 12 μ., θα τελέσουν μνημόσυνο, στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών, στον τάφο του.

Stelios Lambropoulos
Posts: 218
Joined: Mon Aug 20, 2007 10:02 pm

Postby Stelios Lambropoulos » Thu Jan 15, 2009 11:49 pm

Έχω την εντύπωση πως δεν είπε ακριβώς αυτό. Αν δεν κάνω λάθος είπε: "ο Τσιτσάνης και το μεγάλο του σόι το ρεμπέτικο είναι απόδειξη πως έχουμε πολιτισμό".


Return to “Τελευταία νέα”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 12 guests