Έχω στίχους...
Moderators: Stelios Lambropoulos, theocharis
Έχω στίχους...
Έχω μέχρι στιγμής καμμιά 40ρια κομμάτια με στίχους και συγχορδίες (στον τόνο που με βολεύουν, συνήθως είναι αυτός της πρωτότυπης ηχογράφησης). Το θέμα είναι ότι τους έχω σε ένα αρχείο Word. Μπορώ με κάποιο τρόπο να το κάνω attach?
Αν σε ενδιαφέρει έχω καμιά εκατοστή τραγολυδια σε στίχους και σε αρκετά τις παρτιτούρες. ?ν θες ανταλλάζουμε.<BLOCKQUOTE id=quote><font size=1 face="Verdana, Arial, Helvetica" id=quote>quote:<hr height=1 noshade id=quote>
Έχω μέχρι στιγμής καμμιά 40ρια κομμάτια με στίχους και συγχορδίες (στον τόνο που με βολεύουν, συνήθως είναι αυτός της πρωτότυπης ηχογράφησης). Το θέμα είναι ότι τους έχω σε ένα αρχείο Word. Μπορώ με κάποιο τρόπο να το κάνω attach?
<hr height=1 noshade id=quote></BLOCKQUOTE id=quote></font id=quote><font face="Verdana, Arial, Helvetica" size=2 id=quote>
<hr height=1 noshade id=quote></BLOCKQUOTE id=quote></font id=quote><font face="Verdana, Arial, Helvetica" size=2 id=quote>
-
-
Κάπου είχα βρεί (δε θυμάμαι που) μια πολύ καλή συλλογή, "το σκρίπτο του νέου κιθαρωδού" (3η έκδ, μπόχουμ 1998) του λεωνίδα δρίζη. Είναι 5 pdf αρχεία με ονόματα χρωμάτων και 1 rtf με κάποια επιπλέον τραγούδια. Έχει και ακκόρντα. Σημείωση: το "μαύρο" (sic) (Black_A4.pdf) έχει τα ρεμπέτικα, τα υπόλοιπα είναι λαϊκά κλπ.
-
Γεια σε όλους.
Σχετικά με στίχους και συγχορδίες, έχω βρει στο http://www.repertorio.addr.com/download.htm
ενα αρχείο με περίπου 84 κομμάτια (ρεμπέτικα)
που μπορείτε να το κατεβάσετε. Εχει και λαικολοιπά και μπαλάντες όλα ζιπαρισμένα σε ένα αρχείο.
Σχετικά με στίχους και συγχορδίες, έχω βρει στο http://www.repertorio.addr.com/download.htm
ενα αρχείο με περίπου 84 κομμάτια (ρεμπέτικα)
που μπορείτε να το κατεβάσετε. Εχει και λαικολοιπά και μπαλάντες όλα ζιπαρισμένα σε ένα αρχείο.
-
eyxaristo gia to link
den to gnoriza.
yparxei kai to www.kithara.gr exei pano apo 2000 tragudia (stixus kai akkorda)
distixos omos xreiazomaste kai alla tragudia (poy epeidi den akougontai apo pollous kanenas den kanei ton kopo na ta grapsei)
xaireto
stelio
den to gnoriza.
yparxei kai to www.kithara.gr exei pano apo 2000 tragudia (stixus kai akkorda)
distixos omos xreiazomaste kai alla tragudia (poy epeidi den akougontai apo pollous kanenas den kanei ton kopo na ta grapsei)
xaireto
stelio
-
η βάση με τα τραγούδια και το forum είναι ένα πράγμα. Αυτό σημαίνει πως αν καποιος βρει κάποιο τραγούδι (ή κάποιον καλλιτέχνη)μπορεί στο τέλος της σελίδας να προσθέσει κάποιο σχόλιο (στην περίπτωση των τραγουδιών να προσθέσει τους στίχους)
τόσο απλό είναι.
επισκέπτες του forum μπορούν να διαβάσουν τους στίχους ή τα σχόλια και να προτείνουν διορθώσεις.
τόσο απλό είναι.
επισκέπτες του forum μπορούν να διαβάσουν τους στίχους ή τα σχόλια και να προτείνουν διορθώσεις.
<BLOCKQUOTE id=quote><font size=1 face="Verdana, Arial, Helvetica" id=quote>quote:<hr height=1 noshade id=quote>
Στέλιο, σου έστειλα ένα mail με διάφορα τραγούδια. Αν για κάποιο λόγο δεν το πήρες πές μου να το ξαναστείλω. Ευχαριστώ και τα άλλα παιδιά για τα site που ανέφεραν. Ήταν πολύ καλά.
Στέλιο, σου έστειλα ένα mail με διάφορα τραγούδια. Αν για κάποιο λόγο δεν το πήρες πές μου να το ξαναστείλω. Ευχαριστώ και τα άλλα παιδιά για τα site που ανέφεραν. Ήταν πολύ καλά.
-
Return to “5) Παρτιτούρες και στίχοι”