Μάγκες Αλήστου Εποχής

Moderators: Stelios Lambropoulos, theocharis

Stelios Lambropoulos
Posts: 233
Joined: Mon Aug 20, 2007 10:02 pm

Μάγκες Αλήστου Εποχής

Postby Stelios Lambropoulos » Mon Aug 22, 2005 4:32 pm

Image

Το βιβλίο του Ηλία Βολιότη-Καπετανάκη γραμμένο με αγάπη και μεράκι, φέρνει στο φως άγνωστες πτυχές γνωστών και όχι και τόσο γνωστών προσώπων του ρεμπέτικου και λαϊκού τραγουδιού. Τα κείμενα φορτισμένα και γι' αυτο υπερβολικά μερικές φορές, θα μας βοηθήσουν να γνωρίσουμε καλύτερα τον καλλιτέχνη αλλά και τον περισσότερο ή λιγότερο σημαντικό ρόλο που αυτός έπαιξε στα μουσικά μας πράγματα .

Σημειώνει χαρακτηριστικά στον πρόλογο του βιβλίου ο συγγραφέας: «Πρωτόπαιχτες μονογραφίες με τον δοκιμασμένο τρόπο της αδρής αφήγησης που φέρνει την αμεσότερη μέθεξη. Στοχεύουν το ταξίδι σε γκαστρωμένα χρόνια που τα αιώνιά τους παιδιά είναι πλοίο για να μην πνιγούμε στο λαμπερό τίποτα, κατάρτι να ανοίξουμε και τα δικά μας πανιά στην φουσκοθαλασσιά της κοινωνίας και της τέχνης. Εικόνες θα δείτε όχι αγιογραφίες, σε περίοδο που είναι πληγή τα ποικίλα λευκώματα με τις μεταχρονολογημένες αποθεώσεις. Σάρκινες προσωπικότητες, όχι εικονική πραγματικότητα. Με τις αδυναμίες τους κυρίως, γιατί όσο μεγαλύτερα πάθη και κουσούρια τόσο πιο ωραίο, διαχρονικό έργο, αρκεί το μοναδικό ταλέντο να τα γονιμοποιεί. Ό,τι σπανίζει σήμερα;»
Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις του περιοδικού Μετρονόμος

Booutese

piwvnbwt

Postby Booutese » Sat Apr 04, 2020 11:32 am

[url=http://advair365.us.com/]advair drug[/url] [url=http://zithromaxmed.com/]zithromax price[/url] [url=http://cleocing.com/]cleocin 600 mg tablet[/url] [url=http://amitriptylineelavil.com/]purchase amitriptyline[/url]


Return to “Παρουσιάσεις”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest