Σελίδα 1 από 1

Ραδιοφωνικός Σταθμός

Δημοσιεύτηκε: Σάβ. Δεκ. 06, 2003 4:59 pm
από mixopap
Τον τελευταιο καιρο αντιμετωπίζω πρόβλημα με τον Ραδιοφωνικό Σταθμό. Απλά θα ήθελα μια ενημέρωση! Δεν ξέρω αν φταίει το PC μου ή το Site!!
Ευχαριστώ

Δημοσιεύτηκε: Κυρ. Δεκ. 07, 2003 2:51 am
από Stelios Lambropulos
Τι πρόβλημα;
εγώ τον ακούω με τον live365 player και ακούγεται καλα.

Δημοσιεύτηκε: Τρί. Δεκ. 09, 2003 6:12 am
από mixopap
Πρεπει να κανω register??

Δημοσιεύτηκε: Τρί. Δεκ. 09, 2003 9:34 am
από Stelios Lambropulos
mallon nai

Δημοσιεύτηκε: Τετ. Δεκ. 10, 2003 4:55 am
από mixopap
mpa tipota! sto winamp mou bgazei time out!!! anyway thanx

Δημοσιεύτηκε: Κυρ. Δεκ. 14, 2003 4:52 am
από mixopap
Μάλλον το πρόβλημα είναι δικό μου γιατι εχω firewall